VIRTUELE JOBSTAND

Iedereen brengt een groot deel van zijn vrije tijd online door. Het is net zo vanzelfsprekend als water uit de kraan. Kortom, internet (en natuurlijk: een volle batterij) is voor velen een eerste levensbehoefte. Een digitale leefwereld waarin mensen alleen of met elkaar zijn. Daarop wil Konnekt met “het nieuwe rekruteren” inspelen.

 

Werkzoekenden aanspreken via de kanalen die ze dagelijks gebruiken. Zo kan je sollicitatiegesprekken voeren via geïntegreerde Skype. 

Een modern virtueel beursgebouw dat “leven” uitstraalt motiveert bezoekers om geheel vrijblijvend een kijkje te komen nemen. 

 

Naast standen van bedrijven (die we "booths" noemen) die hun employer brand en hun vacatures in de verf zetten vindt men er ook interessante standen, workshops en infosessies rond diverse thema’s zoals well-being (welzijn op het werk), outplacement, dienstencheques-aanbieders, interim-management en ga zo maar verder. 

 

Het bezoek aan de Virtuele Jobbeurs is geheel vrijblijvend, kosteloos en discreet. Zo beslist de bezoeker zelf wanneer hij of zij  zijn of haar CV wenst achter te laten bij iemand. 

 

Via een moderne chatfunctie kan elke bezoeker chatten met andere bezoekers en standhouders. Als bezoeker kan je zien wanneer de chat van een stand beschikbaar is. 

 

De beurs is 365 dagen per jaar, 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 geopend.

 

Bedrijven die door omstandigheden (planningsproblemen, geen plaats meer op een fysieke jobbeurs, budgettaire keuzes …) niet kunnen deelnemen aan een fysieke jobbeurs geven we  de kans om aan de Virtuele Jobbeurs deel te nemen. 

Elke standhouder heeft een gepersonaliseerde virtuele booth (stand) die bestaat uit volgende onderdelen: virtuele booth met logo, bedrijfsprofiel, video('s), afbeeldingen (foto’s), chatfunctie, knop naar vacatures, link naar sociale media, downloadbare documenten, online meeting boeken en ga zo maar verder.

De voordelen zijn duidelijk: je kan een oneindig aantal potentiële kandidaten bereiken, de kost is een fractie van een traditionele beurs, je kan vanuit je eigen kantoor de beurs “bemannen” en de communicatiemomenten worden niet onderbroken (of afgeluisterd) door andere aanwezigen.

Een virtuele beurs is geen toekomstmodel – het is een bewezen succesmodel, dat van Shangai tot in Melbourne en van Leuven tot in Moskou velen duizenden professionals met elkaar in contact brengt en business genereert.

FEATURES

01

Cloud

Uw virtuele jobbeurs bevindt zich in de cloud en is dus van overal ter wereld en vanop gelijk welke device toegankelijk, 7/7 en 24/24.

04

Klantgericht

Elke virtuele beurs is “customizable”, zowel vóór de opening, tijdens als na de beurs. Dat biedt heel wat mogelijkheden.

02

Tracking systeem

Virtuele jobbeurzen hebben sterke tracking mechanismen, zodat elke exposant weet wat de return on investment is.

05

Privacy

Ons team van privacy experten controleert elke instelling van de virtuele beurs zodat deze in overeenstemming is met de geldende privacywetgeving.

03

Meertalig

U kiest zelf in welke talen de virtuele beurs dient opgezet te worden. Trek op die manier werkzoekenden aan van waar u wenst.

06

Mobielvriendelijk

Onze virtuele platformen zijn ontwikkeld met HTML5 voor een naadloze mobiele ervaring en cross-platform ondersteuning. Wij geven u een verbinding en ervaring waarvan uw exposanten en  bezoekers uitgebreid kunnen genieten.

EMPLOYER

BRANDING

VAN HET

HOOGSTE

NIVEAU

...

VIDEO

BEELDEN

CHAT

Contact

T: +32 491 63.06.67

M: info@virtualfair.be

Koningin Elisabethlaan 18

B-8000 Brugge

België

BE0899.916.411

  • Facebook
  • Linkedln
  • Instagram

© 2020 WEBSITE BY GRINTA CONSULTANCY